divendres, 17 de setembre del 2010

The Rochester wax-perience

Avui he comès un dels errors més grans de la meva vida (no cal dir que estic exagerant tant com puc...). He decidit anar-me a depilar amb cera, perquè des que sóc a UK que els pèls me'ls trec amb gilette. La setmana que ve vaig a un casament, i és clar, volia tenir (com diu la Bebe), "un depilao de luz". La meva depiladora a Barcelona ja m'havia advertit que a Anglaterra no en tenen ni idea, que no fan servir cera calenta sinó tèbia, i que si ho provava no voldria repetir.

¿Per què no la vaig escoltar? M'he gastat els diners per a res. La cera tèbia no acaba d'arrencar el pèl (sobretot el pèl que fa un any que pateix la gilette), sinó que el trenca. A més, el sistema que utilitzen deixa restes de cera per tot arreu. Hauríeu d'haver-me vist caminar cap a casa: semblava que m'hagués cagat a sobre (sentia els pantalons enganxar-se a les meves cames, i em feia una angúnia...). Quan hi he arribat, he pogut comprovar com les restes de cera han atrapat filets i pelusa dels pantalons, de manera que m'he hagut de ficar de cap a la dutxa un altre cop. Però no us penseu que la cera ha marxat sota l'aigua calenta, no... ¡Ni tan sols fregant amb ràbia! Com que a casa no tenim alcohol, m'he intentat treure les restes (encara enganxades fastigosament al meu cos) amb el meu perfum: sí, un d'aquells perfums cars que m'agrada comprar-me quan puc (sempre al duty free, faltaria més). Però res, encara em sento les cames enganxifoses i desagradables com mai.

I del bigoti no us en dic res... Tinc el llavi superior que sembla que m'hagin fotut un cop de puny.

En fi, que em sembla que és el primer i l'últim cop que em depilo amb cera al Regne Unit.

(Ho sé, és un tema ben poc interessant, però què voleu: després de l'estiu no hi ha molt a explicar...).

1 comentari:

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

No et pensis, segur que moltes noies s'hi interessaran. I els nois que no es depilen però que escolten teories que els expliquen les noies sobre la depilació, com és el meu cas, potser també hi trobaran algun interès. Potser pintarem amb el color del no la ciutat de Londres del nostre mapa del món titulat: depilació amb cera calenta. Val a dir que a Barcelona cada cop és més difícil, segons els informants. Haurem de tornar a la cera a casa com feien les nostres mares.