dimarts, 13 d’octubre del 2009

Posant-me les piles


11 comentaris:

... ha dit...

je, la samarreta és un missatge del teu subconscient de cap a quina banda del món hauries hagut d'anar?

llenguaddicta ha dit...

¡Ha ha ha! ¡Molt observador! Segur que a LA fa més bon temps que a London, però no, de fet, ¿sabíeu que sóc a la universitat que s'ha col·locat al 4t lloc en el rànquing mundial? Fa com mitja por, ¿no?

... ha dit...

Miri, de rankings n'hi ha tants que sempre es pot ser a dalt de tot.
En aquesta (http://www.webometrics.info/top6000.asp?offset=0) la seva apareix a la posició 51 (si no m'equivoco d'universitat), i la meva és la 4a, així que això dels rankings són rucades.
Ah, i si busca més trobarà rankings en que la meva és la número 1 amb diferència! Diria que va pujar a l'1 quan van saber que venia cap aquí, hahahahahaha.

llenguaddicta ha dit...

Miri, a mi els rànkings me la suen bastant. No tinc ni idea de quin és el que ha posat la meva universitat al 4t lloc, però no hi ha punt de comparació entre la de vostè i la meva. Només li diré que en la darrera setmana (des que m'he matriculat, concretament) ha passat del 7 al 4.

:)

... ha dit...

Ah, però ja es troba vostè al sistema? Així doncs clar que la pujada del 7 al 4 és únicament i exclusiva per vostè! ;)

llenguaddicta ha dit...

:) Sí, ja sóc al sistema... Ha costat, però.

... ha dit...

Doncs per ser tant puntera crec que haurien de fer-se mirar la burrocràcia eh? potser fent-ho més eficient serien la numero 0.1 ! per sobre de "Jarvar" i tot ;)

... ha dit...

Per cert, si tant li suen els rànkings per què diu que li fa "mitja por"? :P

llenguaddicta ha dit...

Sí, dubto que la burrocràcia se la mirin gaire a l'hora de puntuar-les. Però, home, on vas a parar, ¿per sobre de Jarvar? ¡Impossible! De Yeil encara...

llenguaddicta ha dit...

Home, fa mitja por bàsicament perquè la gent de la universitat (i no em refereixo als estudiants) ara van amb fums perquè són al 4t lloc del rànking. I això, òbviament, pot tenir conseqüències en nosaltres...

... ha dit...

Colla de galifardeus snobs :P massa "Royal" es creuen...